top of page

Creatieve ondernemers die klaar zijn om
hun spirituele krachten
in te zetten

DSC07099_edited_edited.jpg

Wat we samen bereiken

 • Je maakt keuzes vanuit vertrouwen in jezelf en met een duidelijke richting 

 • Je staat sterk in je lichaam & bent bewust van geest

 • Je visie is helder

 • Je hebt daadkracht

 • je verwezenlijkt je projecten

 • Je aangeboren bioritme herstelt zich en je vindt balans tussen hard & zacht

 • Je hebt meer ruimte in je hoofd en meer energie in je lichaam

 • Je hebt duidelijke grenzen en respecteert die

 • Je vertrouwt je intuïtie en grijpt daardoor opportuniteiten die je anders verliest 

 • Je zet in op je talenten en deelt ze met je omgeving

 • Je bent een bron van inspiratie voor anderen

 • Je omgeving licht op in jouw aanwezigheid

 • Je laat de wereld rondom je elke keer een beetje beter achter 

Programma

3, 6 of 12 maanden

DSC07034-2.jpg
DSC08073 copy.jpg

Hieronder vind je al onze sessies.

Aangepast aan jouw vraag & noden integreren we deze in 3, 6 of 12 maanden.

DSC07099_edited_edited.jpg

1. Intake
Charlotte & Michaël

We stemmen het programma af op je noden & wensen en geven duidelijk aan wat volgens ons het beste pad is voor jou. Synergetisch creëren we een programma waar resultaten gegarandeerd zijn.

DSC07034-2.jpg

2.  Energetic healing - Charlotte & Michaël

Charlotte & Michaël doen energetisch werk op je lichaam in real life of vanop afstand. Gaandeweg over dit traject verwijderen we hiermee onnodige patronen en blokkades die in de weg zitten van je zielenpad en vervangen we die met pure liefdevolle energie. Passende dna-updates worden ingeprent. De samenwerking tussen C en M tijdens energetische helingen zijn uniek en ongezien. Technieken vanuit reiki, sjamanisme, witchcraft, worden toegepast. 

DSC07527.jpg

3. Astro chart reading Michaël

Leer jezelf kennen op het diepste niveau. In deze lezing zoomen we in op de reden van je bestaan, je grootste talenten en uitdagingen en hoe je daarmee het best kan omgaan. Deze sessie geeft tegelijk onvoorwaardelijk aan waar de groei en pijnpunten zitten en bepaald zo mee hoe we het programma best opbouwen.

DSC07174.jpg

4. Soul guidance - Charlotte

Charlotte geeft je ongezouten de boodschappen door van je ziel. Wat zijn de lessen van dit moment? Waarom zijn ze er? Wat staat er te gebeuren en welke beslissingen staan je te wachten? Zacht en rechtvaardig gidst ze je op je pad voor de meest optimale uitkomst. Na elke gissing weet je exact waar je staat en wat je volgende stappen in je privé leven en je business zijn.

DSC07181.jpg

5. Ik / time & space
Michaël

Jezelf leren lokaliseren in de tijd en ruimte. Een inzicht in de oneindige realiteiten die kunnen gecreëerd worden op ieder moment. Overvloed. Je leert ‘Sacred Space’ openen en gebruiken. Tijdens deze sessie focussen we op de connectie met het ‘Oneindige Intelligente’, dat de bron is van alle creatieve expressie & de essentiële ‘Kracht' in het universum.

20200105_174846.jpg

6. Flow painting sessie
Charlotte

Uit het hoofd in het lichaam schilder je flowend je groei van de laatste weken op het canvas.  Onder de tactvolle expertise van Charlotte creëer je je eigen meesterwerk, zonder dat hier enige ervaring is vereist. Laat je verassen door wat er op het canvas voor je, weerspiegeld wordt.

Zonder titel (Instagram-bericht (vierkant)).png

7. in tune with my moon opvolging Charlotte

Tijdens de cursus ‘In Tune With My Moon’, leer je volgens de maan leven en je vrouwelijke cyclus eren. Deze opvolging geeft ons de ruimte om te praten over je proces hierin.

"Na het volgen van het programma merk ik dat ik liefdevol in mijn kracht durf te stappen, mijn stem meer laat horen en dat ik radicaal ownership neem over mijn leven. Maar bovenal boden Charlotte en Michaël me een gefundeerde, stevige basis om te groeien tot een vrouw met een gezonde zelfwaarde."

- Nathalie Van Vlerken -

DSC07114.jpg

8. 10 spiritual bodies part one - Michaël

Jezelf leren kennen op spiritueel niveau. Je leert de betekenis van je 10 spirituele lichamen. Je begrijpt hoe je én ruimte én een fysieke lichaam bezit. Je beseft hoe jijzelf een rol speelt in het creëren van je eigen realiteit.
 

DSC07114.jpg

9. 10 spiritual bodies part two - Michaël

We gronden de theorie in je cellen en zenuwstelsel door elk spiritueel lichaam meditatief te exploreren. Hierdoor ontdekken we ook welk spiritueel lichaam jouw grootste groei bezorgd en welke zorgt voor blokkades.

DSC07604.jpg

11. De 5 elementen - Michaël

De keuze die de persoon maakt in zijn/haar realiteit creëren heeft vijf verschillende kwaliteiten. Om te begrijpen hoe de persoon interageert met de 5 elementen helpt hem/haar om bewustere keuzes te maken met impact.

DSC08226.jpg

12. Energetisch werken met moeder aarde - Charlotte

Onze aardbol is de basis van ons bestaan. Die basis zijn jou roots. Die roots herinneren je vanwaar je écht komt. Daarin zitten aardse ervaringen opgeslagen die komen uit vorige levens. Door terug te leren communiceren met je roots, met Moeder Aarde, bouw je verder op die ervaringen en leer je de kracht gebruiken die deze bezitten. We werken samen naar het besef dat deze kracht door je mag vloeien en je keer op keer de hulp van je Moeder, je roots kan inschakelen. 

DSC00458.jpg

13. De schaal van bewustzijn + letting go technique - Michaël 

We ontdekken de kracht en zwaktes van je emoties op zowel intellectueel als ervaringsgericht niveau. Je leert hoe deze in te zetten om terug de leiding te nemen over jouw keuzes.

DSC08185.jpg

14. Cord cutting - Michaël

Je leert dé techniek om jezelf te resetten, patronen die je blokkeren en energie van je vragen te verwijderen en je spirit terug in je lichaam te roepen.

DSC07034-2.jpg

15. Energetic healing - Charlotte &/of Michaël

Charlotte & Michaël doen energetisch werk op je lichaam in real life of vanop afstand. Gaandeweg over dit traject verwijderen we hiermee onnodige patronen en blokkades weg die in de en verplaatsen we die met pure liefdevolle energie.

DSC07521.jpg

16. Een nieuwe biografie - Michaël

Energetisch is de persoon nu klaar om een nieuw verhaal te schrijven. We krijgen een klare kijk op je waarden van integriteit en je levensintenties.

"Ik twijfelde heel hard wat ik met mijn leven wou doen en wat mijn taak hier op Aarde is. Dankzij het gestructureerde programma dat ik ervaarde als een programma op maat weet ik nu veel beter wie ik ben en wat ik hier dien te doen."

- Andy Dekeersmaecker -

DSC08261.jpg

17. Co-creation with the universe - Charlotte

Wil je een mooier leven voor jezelf manifesteren? Dan heb je te focussen op het moois dat er al is. Je leert vertrouwen op de tekenen rondom je, zodat je een mooier bestaan aantrekt en hierop intapt. Moeiteloos en vanuit een flow-state. We bekijken samen hoe je ‘forceren’ kan voorkomen. It goed both ways. Jij maakt keuzes die bij je mooier leven passen én luistert naar de bewijzen rondom je van wat gunstig en ongunstig is. Je leert co-creëren met een hogere macht. Maak je klaar om je visie op manifestatie te verfrissen. Je kreeg deze info mogelijks op geen andere manier. 

Introducing Heaven on Earth Community Easy to use mystical tools to learn to trust the mes

18. Tools in magic - Charlotte

Leren channellen  staat voor leren werken met het universum. DE wereld van magie bevindt zich in 5D. Charlotte leert je werken met tools waardoor je kan channelen. Kaarten leggen, pendelen en kinesiologie zijn hier voorbeelden van. 

DSC07438.jpg

19. Soul guidance - Charlotte

Charlotte geeft je ongezouten de boodschappen door van je Ziel. Wat zijn de lessen van dit moment? Waarom zijn ze er? Wat staat er te gebeuren en welke beslissingen staan je te wachten? Zacht en toch rechtvaardig gidst ze je op je pad voor de meest optimale uitkomst.

DSC07180.jpg

20. The manifestation prayer - Michaël

De tool om in conversatie te treden met je hogere gidsing en die ervoor zorgt dat je communicatie gehoord wordt door het Universum. Letterlijk ‘De manifestatie spreuk’.
 

Ontwerp zonder titel.png

21. In tune with my moon opvolging - Charlotte

Tijdens de cursus ‘In Tune With My Moon’, leer je volgens de maan leven en je vrouwelijke cyclus eren. Deze opvolging geeft ons de ruimte om te praten over je proces hierin.

DSC08054.jpg

22. Zelfliefde & zelfrespect - Charlotte

Je hart is het orgaan dat jou toestaat de overvloedige liefde in jezelf en rondom jou te ervaren. Die ervaring kunnen we beleven dankzij de informatie dat geïnterpreteerd wordt via het menselijk brein dat jouw unieke persoonlijke belevenis creëert. Wanneer we ‘kopzorgen’ hebben echter wordt die flow van informatie vanuit het hart uitgeschakeld en geblokkeerd. Jouw brein of ‘monkeymind’ blijft draaien in een eindeloze vicieuze cirkel van gelimiteerde informatie en kopzorgen. De scheiding van hart en brein brengt verwarring en een nood aan de liefde buiten onszelf zoeken. Door een goed onderscheid te leren maken tussen wat je ‘monkeymind’ je vertelt of wat echt binnenkomt via je hart leer je terug een connectie maken met de liefde in jezelf en rondom jou. Dit is de basis voor zelfliefde en zelfrespect. 

5D.jpeg

23. Abundance flow healing - the energy of money - Charlotte en Michaël

We gaan aan de slag met je mindset rond ‘geld’. Je ontvangt van Charlotte een zeer specifieke energy healing, gericht op jouw energetisch veld en je money flow. Michaël bekijkt praktisch met jou de vier basisstromen van ‘ontvangen’ zodat geld, liefde, gezondheid en geluk in je leven overvloedig kan blijven vloeien.

DSC07034-2.jpg

24. Energetic healing - Charlotte & Michaël

Charlotte & Michaël doen energetisch werk op je lichaam in real life of vanop afstand. Gaandeweg over dit traject verwijderen we hiermee onnodige patronen en blokkades weg en verplaatsen we die met pure liefdevolle energie

DSC07507.jpg

Evaluatie

Een analyse van onze samenwerking van het voorbije jaar/de voorbije maanden

Inclusief:

 • Membership ‘Heaven on earth Community’

 • In Tune With My Moon Cursus Charlotte

 • Op maat gemaakt tweewekelijkse sessie met Charlotte en/of Michaël

 • Contact via onze app of WhatsApp

 • Geleide meditaties

 • Opdrachten tussen sessies, gebaseerd op de vergaarde lessen

Extra’s:

 • Video “Living your legacy” Talk door The Leo Mystic

 • Charlotte & Michaël van 3D naar 5D filmpjes

 • Kundalini Class video recording met The Leo Mystic

Wat onze klanten zeggen

One of a kind!

 

Ik stapte in het I am human programma omdat ik wilde werken aan een gezond zelfvertrouwen. Daarnaast wilde ik me verder verdiepen in energetisch werk, zodat ik mensen meer holistisch kan ondersteunen om bewust en voluit in ’t leven te staan. 

 

Charlotte en Michaël hebben een zalige synergie. Down-to-earth, no-nonsense, authentiek, direct, liefdevol en empowerend. Dat gaf voor mij de doorslag om me door hen te laten begeleiden. 

 

Wat hen beide kenmerkt is dat ze delen en geven vanuit hun hart, met een pure intentie. Hierdoor creëren ze een veilige plek om te groeien en te durven experimenteren. Ik leerde bovendien heel wat praktische tools waarmee ik nu nog dagelijks mee aan de slag kan. 

 

Het I am human programma is one of a kind! Ik ervaarde het als een unieke, diepgaande begeleiding, op maat en met respect voor mijn vragen en noden.

 

Na het volgen van het programma merk ik dat ik liefdevol in mijn kracht durf te stappen, mijn stem meer laat horen en dat ik radicaal ownership neem over mijn leven. Maar bovenal boden Charlotte en Michaël me een gefundeerde, stevige basis om te groeien tot een vrouw met een gezonde zelfwaarde. 

 

En daarvoor ben ik hen allebei zot dankbaar! 

PHOTO-2023-05-16-11-48-19.jpg

Nathalie van Vlerken

het kindhet meisje (1).png

3 month premium program

6 sessions of the year program + Access I AM HUMAN - THE TRIBE

Total price: €1332
€444/month

*Refunds apply

het kindhet meisje (1).png


total price: €2673
€444/month 

6 month premium program

12 sessions of the year program + Access I AM HUMAN - THE TRIBE

or
3 installments of €891*

Refunds apply*

het kindhet meisje (1).png

12 month premium program

24 sessions of the year program + Access I AM HUMAN - THE TRIBE

Total price: €5328
€444/month

or
3 installments of €1782*

Refunds apply*

Work on laptop

CONTACT US

Want to know whether the 1-on-1 program & Community is something for you? Ask us! Send us a message and we'll be happy to reply!

Thanks for submitting!

bottom of page